Baguette Vatten, vetemjöl, vegetabilisk olja, jäst och salt. | |
Sesam Baguette Surdeg(vatten, vetemjöl, durumvete, salt, socker, jäst), rívna morötter och rullad i sesamfrön. | |
Minibaguette vallmo Vatten, jäst, vetemjöl, vegetabilisk olja, vallmo och salt. | |
GI-painriche 150g Vetemjöl, vatten, solrosfrö, linfrö, vetegluten, pumpafrö, havregryn, rågmjöl, socker, surdegspulver (vete), vetekli, salt, emuleringsmedel, solroslecitin, askorbinsyra och enzymer. | |
Cafékaka Vetemjöl, vatten, vegaetabilisk olja, socker, jäst, mjölkpulver, salt, enzymer och askorbinsyra. | |
Grovkaka Vetemjöl, vatten, sammalet rågmjöl, vegetabilisk olja, sirap, jäst, malt, salt, gluten, askorbinsyra och enzymer. | |
1kg formbröd skivat Vatten, jäst, vetemjöl, maltmjöl, socker, salt och vegetabilisk olja. (Ca.30st skivor) | |
Landgångsbröd Vatten, jäst, vetemjöl, maltmjöl, socker, salt och vegetabilisk olja. (14st langångar/förpackning) | |
Smörgåsbotten Vatten, jäst, vetemjöl, maltmjöl, socker, salt och vegetabilisk olja. (3st bottnar/förpackning) | |
Italiensk panini 110g Vetemjöl, vatten, durumvete, torkade tomater, vetekli, vegetabilisk olja, torkad lök, gluten, jäst, socker, oregano, askorbinsyra och enzymer. | |
Panini grov 110g Vetemjöl, vatten, sammalet rågmjöl, vegetabilisk olja, sirap, jäst, malt, salt, gluten, linfrön, sesamfrön, askorbinsyra och enzymer. | |
Snoddas Vatten, jäst, vetemjöl, vegetabilisk olja, vallmo och salt. | |
Barkis 550g Vatten, jäst, vetemjöl, vegetabilisk olja, vallmo och salt. | |
Vitt bröd 550g Vatten, jäst, vetemjöl, vegetabilisk olja och salt. | |
Helkornsbröd 600g EU-Ekologiskt Vatten, vetemjöl*, rågmjöl*, rågkärnor*, sirap*, salt och jäst. Varor märkata med en stjärna=ekologisk råvara | |
Rågflinga 600g EU-Ekologiskt Vetemjöl*, vatten, rågmjöl*, rågkärnor*, sirap*, salt, jäst och malt*. Varor märkta med en stjärna=ekologisk råvara. | |
Dinkelbröd Vatten, vetemjöl, siktat spelt, vegetabilisk olja, mörk sirap, salt, enzymer, jäst, amylas och askorbinsyra. | |
Johnséns Grova Vetemjöl, vatten, sammalet rågmjöl, vegetabilisk olja, sirap, jäst, malt, salt, gluten, linfrön, solrosfrön, brödglans, ensymer och askorbinsyra. Säljs i 500g och 1000g. | |
Filone Vetemjöl, vatten, durumvete, oliver, vetekli, paprika, salt, vetegluten, torrjäst, vegetabilisk olja, socker för jäsprocessen, askorbinsyra och enzymer. | |
Danskt rågbröd Vatten, jäst, salt, vetemjöl, klippt råg, solrosfrö, linfrö, sirap, grovt rågmjöl och vegetabilisk olja. | |
Kavring 700g Vetemjöl, vatten, oblandat rågmjöl, vegetabiliskt margaring, svart sirap, malt, jäst, salt, kummin, askorbinsyra och enzymer. | |
Finskt rågsurdegsbröd 1kg Vatten, grovt sammalet rågmjöl, surdeg av råg och vete, socker för jäsprocessen, jäst och gluten. | |
Surdegsbröd 1kg Vatten, vetemjöl, grovt sammalet rågmjöl, surdeg av råg och vete, socker för jäsprocessen, jäst och gluten. | |
Småfranska Vatten, jäst, vetemjöl, vegetabilisk olja och salt. | |
Småfranska vallmo Vatten, jäst, vetemjöl, vegetabilisk olja, vallmo och salt. | |
Rosenbröd Vatten, vetemjöl, rågmjöl, vegetabilisk olja, rågmjöl, vallmo, jäst, socker, salt och brödglans. | |
Pumpabräck Vetemjöl, vatten, rågmjöl, pumpafrö, solrosfrö, linfrö, quinoafrö, surdegspulver (vete), vetegluten, salt, jäst, socker för bakprocessen och E472e. | |
Jägare sesam Vetemjöl, vatten, rågmjöl, vegetabilisk olja, sesamfrö, jäst och salt. (OSÖTAT) | |
Chiafralla Vetemjöl, vatten, havremjöl, grahamsmjöl, kornflingor, jäst, socker för bakprocessen, vetesurdeg, lifrön, chiafrö (1,0%), salt, vetegluten, E472e, askorbinsyra och enzymer. | |
Linfröjägare Vetemjöl, vatten, solrosfrö, linfrö, vetegluten, pumpafrö, sesamfrö, surdegspulver (vete), vetekli, salt, solroslecitin, askorbinsyra och enzymer. (LÅGT GI-VÄRDE) | |
Ostfranska Vatten, jäst, salt, vetemjöl, vegetabilisk olja, rågmjöl och riven ost. (OSTÖTAT) | |
Källarfranska Vatten, jäst, salt, vetemjöl, vegetabilisk olja och rågmjöl. (OSÖTAT) | |
Rågbulle Vetemjöl, vatten, sammalet rågmjöl, vegetabilisk olja, sirap, jäst, malt, salt, gluten, linfrön, solrosfrön, askorbinsyra och enzymer. | |
Franskt kuvertbröd Innehållsdeklaration saknas OBS! Bakas endast i 40g storlek ej i 75g. | |
Tomatbräck Vetemjöl, torkade tomater, vetekli, vegetabilisk olja, torkad lök, gluten, sesamfrö, jäst, socker, oregano, askorbinsyra och enzymer. | |
Brytbröd sesam 15bit Vatten, jäst, salt, vetemjöl, vegetabilisk olja, rågmjöl och sesamfrö. | |
Brytbröd grov 15bit Vatten, jäst, salt, vetemjöl, vegetabilisk olja, solrosfrö, grahamsmjöl, rågmjöl, linfrön, sesamfrön, sirap och brödglans. | |
Sportbulle EU-Ekologisk 40g Vetemjöl*, vatten, rågmjöl*, sirap*, solroskärnor*, linfrö* salt och jäst. Varor märkt med stjärna=ekologiska råvaror. Obs! Bakas endast i 40g-storlek ej i 75g! | |
Dansk smörsnäcka Karlspaderdeg, toscaremons, toscinpulver och mandel. | |
Äpplevippa Vetedeg utan kardemumma, äpplekompott och glasyr. | |
Rabarberdröm Karlspaderdeg, vaniljremons, rabarberkompott och pärlsocker. Mandelfri, spårämne kan finnas. | |
Gosenbullen Karlspaderdeg, kanelremons, mandel, rostade rivna nötter, tosca och kanel. | |
Vaniljbulle Vetedeg, vaniljkräm, brödglans, smör och strösocker | |
Blondie Wienerdeg, vaniljkräm och glasyr. | |
Wienerbröd Wienerdeg, vaniljkräm, mandelremons och glasyr. | |
Chokladwienerbröd Wienerdeg, vaniljkräm, mandelremons och chokladtryffel. | |
Fiskar Smördeg, pistageremons, vaniljkräm, mandelflarn och pärlsocker. | |
Wienerlängd Wienerdeg, mandelremons, hallonsylt, vaniljkräm och glasyr. | |
Croissant Wienerdeg. | |
Siennakrans Vetedeg, kanelremons, vaniljkräm och pärlsocker. | |
Kalaskrans Vetedeg, mandelremons, vaniljkräm, brödglans, mandelflarn och strösocker. | |
Kardemummakrans Vetedeg, brödglans och mandelflarn. (Julkrans ersätter Kardemummakrans under julperioden) | |
Kardemummakrans slät Vetedeg och brödglans. (Julkrans slät ersätter Kardemummakrans slät under julperioden) | |
Kardemummafläta 5hg Vetedeg, brödglans och pärlsocker. (Saffransfläta 5hg ersätter Kardemummafläta 5hg under julperioden) | |
Vaniljfläta 5hg Vetedeg, brödglans, vaniljkräm och pärlsocker. | |
Rabarberlängd 4,5hg Vetedeg, mandelremons, rabarberkompott, pärlsocker och brödglans. | |
Mandellängd 4,5hg Vetedeg, mandelremons och mandel. | |
Kanellängd 4,5hg Vetedeg, kanelremons, brödglans, mandelflarn och pärlsocker. | |
Drottninglängd 4,5hg Vetedeg, mandelremons, hallonsylt, blåbärssylt och pärlsocker. (Saffransländ 4,5hg ersätter Blåbärslängd 4,5hg under julperioden.) | |
Bröllopstårta Vi tillverkar alla våra vanliga tårtsorter som bröllopstårtor. För vidare diskussion vänd er till Johnsénsbutikerna. | |
Princesstårta Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan. Finns i storlekarna 8,12,16-18 & 20-22. | |
Gräddfrukttårta Anslag, vaniljkräm, grädde, garneringsfrukt och gelé. Finns i storlekarna 8,12,16-18 & 20-22. | |
Frukttårta Anslag, hallonsylt, gräddkräm, garneringsfrukt, gelé och hyvlad mandel. Finns i storlekarna 8,12,16-18 & 20-22. | |
Cabarétårta Anslag, rommassa, grädde, choklad, vaniljkräm, skivad banan, marsipan och hackad mandel. Finns i storlekarna 8,12,16-16 & 20-22. | |
Swartswaldtårta Maräng, hackade nötter, grädde, choklad och rombiggaråer. Bakas ej V26-34 p g a sommarvärmen! Finns i storlekarna 8,12 & 16-18. | |
Chokladtårta Anslag, grädde, vaniljkräm, hallon, chokladtryffel och choklad. Finns i storlek: 8 & 12. | |
Moccatårta Maräng, mocca, smörkräm, hyvlad mandel, choklad och rombiggaråer. Finns i storlek: 8bitars | |
Jordgubbsmoussetårta Mandelbotten, chokladanslag, grädde, yoghurt, jordgubbar, gelé, florsocker, gelétopping, garneringsfrukt och choklad. Finns i storlekarna 8 & 12. | |
Limemoussetårta Degistiveanslag, chokladanslag, grädde, yoghurt, lime, gelé, florsocker, gelétopping, garneringsfrukt, toscaflarn, mandel och choklad. Finns i storlekarna: 8 & 12. | |
Passionsmoussetårta Anslag, passionsfrukt, grädde, gelé, yoghurt, florsocker, gelétopping, choklad och garneringsfrukt. Finns i storlekarna 8 & 12. | |
Hallonmoussetårta Mandelbotten, anslag, hallon, grädde,yoghurt, gelé, florsocker, gelétopping, choklad och garneringsfrukt. Finns i storlekarna 8 & 12. | |
Princesslängd Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan. 4-6bitars | |
Budapestlängd Socker, ägg, rivna nötter, grädde, hackade päron och choklad. 4-6 bitars | |
Parisare Vetedeg, gräddkräm, brödglans, smör och strösocker. (Bakas ej under semleperioden.) | |
Wienertosca Wienerdeg, florentinerpulver, mandelflan och vaniljkräm. | |
Princessbakelse Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan. | |
Budapestbakelse Socker, ägg, rivna nötter, grädde, mandariner och choklad. | |
Napoleonbakelse Smördegsbotten, grädde, vaniljkräm, äpplesylt, hallonsylt och glasyr. Bakas ej under V26-34 p g a sommarvärmen. | |
Fruktbakelse Anslag, gräddkräm, frukt och gelé. | |
Moccabakelse Maräng, mocca, smörkräm, hyvlad mandel, choklad och rombiggaråer. | |
Glutosiabakelse Laktosfri grädde, laktosfri yoghurt, jordgubbskompott, gelatin, socker, mandel, ägg, laktosfri choklad och garneringsfrukt. Glutenfri och Laktosfri moussebakelse! | |
Petitchouxbakelse (Osötad bakelse) Petitchouxanslag, frukt, grädde och garneringsfrukt. (Osötad) | |
Bananbakelse Petitchouxanslag, grädde, banansylt, vaniljkräm, choklad och glasyr. | |
Sockerkaka Socker, ägg, vetemjöl, vaniljsocker, bakpulver, margarin och citron. | |
Pepparkaka mjuk Socker, ägg, vetemjöl, lingon, margarin, filmjölk, bakpulver, kardemumma, kanel, nejlika och ingefära. | |
Tigerkaka Socker, ägg, vetemjöl, margarin, vaniljsocker, bakpulver och blockchoklad. | |
Kardemummakaka Socker, ägg, vetemjöl, kardemumma, vaniljsocker, bakpulver och margarin. | |
Rulltårta Socker, ägg, vetemjöl, bakpulver, potatismjöl, hallonsylt och smörkräm. | |
Drömtårta Socker, ägg, vetemjöl, bakpulver, potatismjöl, kakao och smörkräm. | |
Dammsugare stor Sockerkaka, kakao, arraksprit, romsprit, mandelmassa, nötter, marsipan och choklad. | |
Cocostopp Cocos, vegetabiliskt fett, socker, glykos, ägg, vaniljkräm och choklad. | |
Cocosboll Vegetabiliskt margarin, havregryn, socker, kakao, kaffe och cocos. | |
Biskvi Biskvibotten, choklad och chokladsmörkräm. | |
Kermit Mazarinmassa, päronsmak, grön karamellfärg, mandelmassa och choklad. | |
Romkaka Mandelbotten, mörk chokladtryffel, russin, romsprit och choklad. | |
Nötkola Mördegsbotten, engelsk kola, hasselnötter, russin och choklad. | |
Hallongrotta Socker, vegetabiliskt olja, vetemjöl, bakpulver, vaniljkrämpulver och hallonsylt. | |
Apelsinmåne Mazarinmassa, apelsinsmak, apelsinglasyr, apelsintärningar och choklad. | |
Biskvi stor Biskvibotten, choklad och chokladsmörkräm. | |
Sarah Bernhard Biskvibotten, choklad och chokladtryffel. | |
G-klav Marsipan, nougat, riscrisp och choklad. | |
Toscaflarn Tosca, hyvlad mandel, chokladsmörkräm och choklad. | |
Milano Mördeg, mandelmassa, mandel och pärlsocker. | |
Carrot cake Socker, vetemjöl, ägg, morotsgranulat, stärkelse, bakpulver, druvsocker, vegetabilisk olja, salt, aromämne och topping: cream cheese. | |
Chokladkyss Socker, vetemjöl, ägg, kakao, vegetabiliskt margarin, bakpulver, florsocker potatisstärkelse, kaffe och cocos. | |
Vaniljhjärta Mördeg, vaniljkräm och florsocker | |
Falkenbergare Mazarinmassa, apelsinsmak, apelsinglasyr. | |
Liten muffins Äpple Muffinsbas, olja, vatten och äpplesylt med äpplebitar. (Mandelfri & Laktosfri, spårämne kan finnas.) | |
Liten muffins Hallon Muffinsbas, olja, vatten och hallon. (Mandelfri, spårämne kan finnas) | |
Liten muffins Choklad/vanilj Muffinsbas, olja, vatten, choklad och vaniljkräm. (Mandelfri, spårämne kan finnas) | |
Mazarin glaserad (Mördeg) socker, vegetabiliskt margarin, vetemjöl, bakpulver, ägg, (mazarinmassa) äkta mandelmassa vegatiliskt margarin, ägg, (glasyr) socker, glykossirap, vatten och E417. | |
Mazarin äpple Mördeg, mazarinmassa, äpple och kanelsocker. | |
Kejsarkrona Smördeg, mandelmassa och äggvita. | |
Toscaform Mördeg, mazarinmassa, tosca och mandelflan. | |
Lyxmuffins Vanilj/tosca Socker, vetemjöl, ägg, sirap, vegetabiliskt olja, bakpulver, toscapulver, vaniljkräm och mandel. | |
Lyxmuffins Jordgubb Socker, vetemjöl, ägg, sirap, vegetabilisk olja, bakpulver, jordgubbssylt och pärlsocker. (Mandelfri & Laktosfri spårämne kan finnas.) | |
Lyxmuffins Choklad Socker, vetemjöl, ägg, sirap, vegetabilisk olja, choklad, bakpulver och vaniljkräm med choklad. (Mandelfri, spårämne kan finnas.) | |
Småbröd Choklad Vetemjöl, vegetabiliskt margarin, socker, kakao, vaniljsocker, äggstrykning (0,1%ägg) och pärlsocker. Säljs 10st/fpk | |
Småbröd Russinkaka Vetemjöl, potatismjöl, socker, vegetabiliskt margarin, bakpulver och russin. Säljs 10st/fpk | |
Småbröd Idakaka Vetemjöl, vegetabiliskt margarin, socker och vaniljsocker. Säljs 10st/fpk | |
Småbröd Havrekaka Vetemjöl, vegetabilikst margarin, socker, ägg och havreflingor. Säljs 10st/fpk | |
Småbröd finska pinnar Vetemjöl, vegetabilikst margarin, socker, äggstrykning (0,1%ägg) och pärlsocker. Säljs 10st/fpk | |
Fruktpanna 3 smaker finns! Vetemjöl, vegetabilisk olja, ägg, socker, sirap, bakpulver E500 & E450 och salt. 3st smaker finns: Rabarber, Äpple och Jordgubb. | |
Kladdkaka 12bit skuren Vetemjöl, smör, äkta blockchoklad, ägg, socker och chokladtryffel. Bakas f o m 20/8 Mandelfri spårämne kan finnas! | |
Minibiskvi Biskvibotten, choklad och chokladsmörkräm. | |
Minicocos Cocos, vegetabiliskt margarin, socker, glykos, ägg och vaniljkräm. | |
Hjärtanlängd Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan. (Tillverkas 14:e februari samt ev. någon dag tidigare.) | |
Hjärtanbakelse Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan. (Tillverkas den 14:e februari samt ev. någon dag tidigare.) | |
Påsktårta Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan. Storlekar: 8,12,16-18 & 20-22. Bakas mellan 29/3-10 t o m 1/4-10. | |
Påsklängd Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan. Bakas under V13 (29/3-10 t o m 3/4-10, ersätter grön princesslängd! | |
Påskbakelse Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan. Bakas under V13 (29/3-10 t o m 3/4-10, ersätter grön princessbakelse! | |
Studenttårta Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan. Storlekar:12,16-18 & 20-22-bitars. (Tillverkas under maj & juni beroende på när skolavlutningen äger rum.) | |
Gustav Adolfsbakelse Chokladsockerkaksbotten, jordgubbsmousse, gräddrosett, Gustav Adolfshuvud i choklad. (Tillverkas till den 6/11-08) | |
Halloweentårta Anslag, vaniljkräm, grädde, apelsinmarsipan och aprikossylt. Storlekar:8,12,16-18 & 20-22 bit (Tillverkas 27/10 t o m 31/10-2008) | |
Halloweenbakelse Anslag, vaniljkräm, grädde, apelsinmarsipan och aprikossylt. (Tillveras mellan 27/10 t o m 31/10-08) | |
Jultårta 8-20bit Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och röd marsipan med tomtegarnering. Tillverkas 8-20bitars f o m 25/11-11 t o m 31/12-11. | |
Jullängd 4-5 bit Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och röd marsipan med tomtegarnering. Tillverkas 13/12-11 t o m 23/12-11 och ersätter alla gröna princesslängder. | |
Julbakelse princess Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och röd marsipan. Tillverkas 13/12-10 t o m 23/12-10 och ersätter alla gröna princessbakelser. | |
Vörtbröd Vatten, jäst, salt, vetemjöl, svart sirap, rågmjöl, vört, socker, ingefära, nejlikor, kardemumma och kanel. Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen samt under påsk. | |
Vörtbröd russin Vatten, jäst, salt, vetemjöl, svart sirap, rågmjöl, vört, socker, ingefära, nejlikor, kardemumma, kanel och russin. Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen samt under påsk. | |
Vörtbräck Vatten, jäst, salt, vetemjöl, svart sirap, rågmjöl, vört, socker, ingefära, nejlikor, kardemumma och kanel. Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen. | |
Julkrans Vetedeg, mandelflan, pärlsocker och russin. Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen. | |
Julkrans slät Vetedeg och russin. Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen. | |
Saffransfläta 5hg Vetedeg utan kardemumma, äkta saffran och pärlsocker. Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen. | |
Saffranslängd 4,5hg Vetedeg, saffransremons, brödglans och pärlsocker. Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen. | |
Lyxmuffins saffran/vanilj Vetemjöl, socker, ägg, sirap, vegetabilisk olja, bakpulver, äkta saffran och vaniljkräm. Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen. | |
Muffins liten pepparkaka Vetemjöl, socker, ägg, sirap, vegetabilisk olja, bakpulver, pepparkakskryddor och lingon. Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen. | |
Pepparkakshus Peppakaksdeg, krestyr, marsipanfigurer och nonstopgodis. Tillverkas f o m 25/11-11 under julen så långt lagret räcker. | |
Mandelmussla Vegitabiliskt margarin, socker, vetemjöl, mandel, bittermandelolja och ägg. Tillverkas f o m 25/11-11 under julen så långt lagret räcker. OBS! Till återfsg. säljs de 20st/pkt. | |