Baguette
Vatten, vetemjöl, vegetabilisk olja, jäst och salt.

Sesam Baguette
Surdeg(vatten, vetemjöl, durumvete, salt, socker, jäst), rívna morötter och rullad i sesamfrön.

Minibaguette vallmo
Vatten, jäst, vetemjöl, vegetabilisk olja, vallmo och salt.

GI-painriche 150g
Vetemjöl, vatten, solrosfrö, linfrö, vetegluten, pumpafrö, havregryn, rågmjöl, socker, surdegspulver (vete), vetekli, salt, emuleringsmedel, solroslecitin, askorbinsyra och enzymer.

Cafékaka
Vetemjöl, vatten, vegaetabilisk olja, socker, jäst, mjölkpulver, salt, enzymer och askorbinsyra.

Grovkaka
Vetemjöl, vatten, sammalet rågmjöl, vegetabilisk olja, sirap, jäst, malt, salt, gluten, askorbinsyra och enzymer.

1kg formbröd skivat
Vatten, jäst, vetemjöl, maltmjöl, socker, salt och vegetabilisk olja.
(Ca.30st skivor)

Landgångsbröd
Vatten, jäst, vetemjöl, maltmjöl, socker, salt och vegetabilisk olja.
(14st langångar/förpackning)

Smörgåsbotten
Vatten, jäst, vetemjöl, maltmjöl, socker, salt och vegetabilisk olja.
(3st bottnar/förpackning)

Italiensk panini 110g
Vetemjöl, vatten, durumvete, torkade tomater, vetekli, vegetabilisk olja, torkad lök, gluten, jäst, socker, oregano, askorbinsyra och enzymer.

Panini grov 110g
Vetemjöl, vatten, sammalet rågmjöl, vegetabilisk olja, sirap, jäst, malt, salt, gluten, linfrön, sesamfrön, askorbinsyra och enzymer.

Italienska hamburgerbröd
Vetemjöl, vatten, ost, torkade tomater, vetekli, salt, torkad lök, vetegluten, torrjäst, vegatbilisk olja, socker för jäsprocessen, oregano, glukossirap,askorbinsyra och enzymer.
Säljs på leverans: 24st/fpk

Tranbärsknäckebröd
Vetemjöl, vatten, linfrö, tranbär (ca.5%), solrosfrö, vetegluten, quinoa, vetekli, pumpafrö, havregryn, rågmjöl, jäst, bovete, surdeg av råg, salt, socker och enzymer.
(Varje flak är ca.35x42cm)

Snoddas
Vatten, jäst, vetemjöl, vegetabilisk olja, vallmo och salt.

Barkis 550g
Vatten, jäst, vetemjöl, vegetabilisk olja, vallmo och salt.

Vitt bröd 550g
Vatten, jäst, vetemjöl, vegetabilisk olja och salt.

Helkornsbröd 600g EU-Ekologiskt
Vatten, vetemjöl*, rågmjöl*, rågkärnor*, sirap*, salt och jäst.
Varor märkata med en stjärna=ekologisk råvara 

Rågflinga 600g EU-Ekologiskt
Vetemjöl*, vatten, rågmjöl*, rågkärnor*, sirap*, salt, jäst och malt*.
Varor märkta med en stjärna=ekologisk råvara.

Dinkelbröd
Vatten, vetemjöl, siktat spelt, vegetabilisk olja, mörk sirap, salt, enzymer, jäst, amylas och askorbinsyra.

Johnséns Grova
Vetemjöl, vatten, sammalet rågmjöl, vegetabilisk olja, sirap, jäst, malt, salt, gluten, linfrön, solrosfrön, brödglans, ensymer och askorbinsyra.
Säljs i 500g och 1000g.

Chiabröd
Vetemjöl, vatten, havremjöl, grahamsmjöl, kornflingor, jäst, socker för bakprocessen, vetesurdeg, lifrön, chiafrö (1,0%), salt, vetegluten, E472e, askorbinsyra och enzymer.
Säljs i 500g och 1000g.

Gi-bröd
Vetemjöl, vatten, solrosfrö, linfrö, vetegluten, pumpafrö, havregryn, rågmjöl, socker, surdegspulver (vete), vetekli, salt, emuleringsmedel, solroslecitin, askorbinsyra och enzymer.
SÄLJS i 500g och i 1000g.

Filone
Vetemjöl, vatten, durumvete, oliver, vetekli, paprika, salt, vetegluten, torrjäst, vegetabilisk olja, socker för jäsprocessen, askorbinsyra och enzymer.

Lingonbröd
Vetemjöl (fiberrikt), vatten, sirap, rågmjöl, surdegspulver (råg), lingon, tranbär, linfrö, vegetabilisk olja, solrosfrö, grahamsmjöl, rågbitar, sirap, salt, sockerfibrer, torrjäst, maltmjöl (korn), vetefibrer, gluten, askorbinfyra och enzymer.

Rågsurdegsbröd
Vatten, grovt rågmjöl, rågkärnor med surdegsexttrakt, solrosfrö, vetemjöl, linfrö, krossat havrekorn, socker för bakprocessen, jäst, salt, vetegluten, 150c, maltdextriner, rostat maltmjöl, E482, enzymer och askorbinsyra.
Näst intill osötat samt mycket lågt GI-värde!

Danskt rågbröd
Vatten, jäst, salt, vetemjöl, klippt råg, solrosfrö, linfrö, sirap, grovt rågmjöl och vegetabilisk olja.

Kavring 700g
Vetemjöl, vatten, oblandat rågmjöl, vegetabiliskt margaring, svart sirap, malt, jäst, salt, kummin, askorbinsyra och enzymer.

Finskt rågsurdegsbröd 1kg
Vatten, grovt sammalet rågmjöl, surdeg av råg och vete, socker för jäsprocessen, jäst och gluten.

Surdegsbröd 1kg
Vatten, vetemjöl, grovt sammalet rågmjöl, surdeg av råg och vete, socker för jäsprocessen, jäst och gluten.

Småfranska
Vatten, jäst, vetemjöl, vegetabilisk olja och salt.

Småfranska vallmo
Vatten, jäst, vetemjöl, vegetabilisk olja, vallmo och salt.

Rosenbröd
Vatten, vetemjöl, rågmjöl, vegetabilisk olja, rågmjöl, vallmo, jäst, socker, salt och brödglans.

Pumpabräck
Vetemjöl, vatten, rågmjöl, pumpafrö, solrosfrö, linfrö, quinoafrö, surdegspulver (vete), vetegluten, salt, jäst, socker för bakprocessen och E472e.

Jägare sesam
Vetemjöl, vatten, rågmjöl, vegetabilisk olja, sesamfrö, jäst och salt.
(OSÖTAT)

Chiafralla
Vetemjöl, vatten, havremjöl, grahamsmjöl, kornflingor, jäst, socker för bakprocessen, vetesurdeg, lifrön, chiafrö (1,0%), salt, vetegluten, E472e, askorbinsyra och enzymer.

Gi-bräck
Vetemjöl, vatten, solrosfrö, linfrö, vetegluten, pumpafrö, havregryn, rågmjöl, socker, surdegspulver (vete), vetekli, salt, emuleringsmedel, solroslecitin, askorbinsyra och enzymer.
(LÅGT GI-VÄRDE)

Linfröjägare
Vetemjöl, vatten, solrosfrö, linfrö, vetegluten, pumpafrö, sesamfrö, surdegspulver (vete), vetekli, salt, solroslecitin, askorbinsyra och enzymer.
(LÅGT GI-VÄRDE)

Lingonbräck
Vetemjöl (fiberrikt), vatten, sirap, rågmjöl, surdegspulver (råg), lingon, tranbär, linfrö, vegetabilisk olja, solrosfrö, grahamsmjöl, rågbitar, sirap, salt, sockerfibrer, torrjäst, maltmjöl (korn), vetefibrer, gluten, askorbinfyra och enzymer.

Ostfranska
Vatten, jäst, salt, vetemjöl, vegetabilisk olja, rågmjöl och riven ost.
(OSTÖTAT)

Källarfranska
Vatten, jäst, salt, vetemjöl, vegetabilisk olja och rågmjöl.
(OSÖTAT)

Rågbulle
Vetemjöl, vatten, sammalet rågmjöl, vegetabilisk olja, sirap, jäst, malt, salt, gluten, linfrön, solrosfrön, askorbinsyra och enzymer.

Franskt kuvertbröd
Innehållsdeklaration saknas
OBS! Bakas endast i 40g storlek ej i 75g.

Grovkornsbräck
Vetemjöl (fiberrikt), vatten, rågmjöl, veteflingor, vetekli, fyrkornsflinga, surdegspulver (råg) & (vete), gluten, maltmjöl av korn, salt, vetefiber, enzymer och askorbinsyra.
Mältade korn i brödet: Vetekorn, solrosfrö, klippt råg, linfrö, fyrkornsflinga och durumkärnor.

Tomatbräck
Vetemjöl, torkade tomater, vetekli, vegetabilisk olja, torkad lök, gluten, sesamfrö, jäst, socker, oregano, askorbinsyra och enzymer.

Brytbröd sesam 15bit
Vatten, jäst, salt, vetemjöl, vegetabilisk olja, rågmjöl och sesamfrö.

Brytbröd grov 15bit
Vatten, jäst, salt, vetemjöl, vegetabilisk olja, solrosfrö, grahamsmjöl, rågmjöl, linfrön, sesamfrön, sirap och brödglans.

Foccaciapanna (28x40g)
Durumvete, potatisflingor, vetemjöl, naturlig surdeg (vete), vatten, salt, jäst, olivolja, örtkryddor och flingsalt.
OBS! Mäste förbeställas 48h före leverans samt minsta antal:10st pannor

Sportbulle EU-Ekologisk 40g
Vetemjöl*, vatten, rågmjöl*, sirap*, solroskärnor*, linfrö* salt och jäst.
Varor märkt med stjärna=ekologiska råvaror.
Obs! Bakas endast i 40g-storlek ej i 75g!

Osötad bulle
Osötad vetedeg(Vatten, vetemjöl, vegetabiliskt margarin, kardemumma, jäst, salt och mjölkersättning (druvsocker, glykossirap, enzymer), brödglans((keisein, E450 (4%), E500 och laktos), sötningsmedel fruktos och mandel.
(5st/förpackning)

Dansk smörsnäcka
Karlspaderdeg, toscaremons, toscinpulver och mandel.

Kanelbulle
Vetedeg(Vatten, vetemjöl, vegetabiliskt margarin, kardemumma, jäst, salt och mjölkersättning (druvsocker, glykossirap, enzymer), kanelremons(Socker, vatten, glukossirap, vetestärkelse, aprikoskärnor, kanel, vetemjöl, potatisfibrer, invertsocker, salt, potatisstärkelse, brödglans(keisein, E450 (4%), E500 och laktos) och pärlsocker. Kan innehålla spårämne av mandel och nötter.


Äpplevippa
Vetedeg utan kardemumma, äpplekompott och glasyr.

Rabarberdröm
Karlspaderdeg, vaniljremons, rabarberkompott och pärlsocker.
Mandelfri, spårämne kan finnas.

Gosenbullen
Karlspaderdeg, kanelremons, mandel, rostade rivna nötter, tosca och kanel.

Vaniljbulle
Vetedeg, vaniljkräm, brödglans, smör och strösocker

Blondie
Wienerdeg, vaniljkräm och glasyr.

Wienerbröd
Wienerdeg, vaniljkräm, mandelremons och glasyr.

Chokladwienerbröd
Wienerdeg, vaniljkräm, mandelremons och chokladtryffel.

Fiskar
Smördeg, pistageremons, vaniljkräm, mandelflarn och pärlsocker.

Wienerlängd
Wienerdeg, mandelremons, hallonsylt, vaniljkräm och glasyr.

Croissant
Wienerdeg.

Semla
Vetemjöl, veg. fett, kardemumma, jäst, salt, mjölkers. (druvsocker, glykos och enzymer) brödglans (keisein, E450 (4%), E500 och laktos) mandelmassa (socker, mandel, vatten, glukos, stärkelse, veg.olja, E202, salt och E401), grädde och florsocker.
(Tillverkas mellan 28/12-11 t o m 23/3-12) Under semleperioden har vi inga parisare till försäljning.

Semla 2-pack
Vetemjöl, veg. fett, kardemumma, jäst, salt, mjölkers. (druvsocker, glykos och enzymer) brödglans (keisein, E450 (4%), E500 och laktos) mandelmassa (socker, mandel, vatten, glukos, stärkelse, veg.olja, E202, salt och E401), grädde och florsocker.

Siennakrans
Vetedeg, kanelremons, vaniljkräm och pärlsocker.

Kalaskrans
Vetedeg, mandelremons, vaniljkräm, brödglans, mandelflarn och strösocker.

Kardemummakrans
Vetedeg, brödglans och mandelflarn.
(Julkrans ersätter Kardemummakrans under julperioden)

Kardemummakrans slät
Vetedeg och brödglans.
(Julkrans slät ersätter Kardemummakrans slät under julperioden)

Kardemummafläta 5hg
Vetedeg, brödglans och pärlsocker.
(Saffransfläta 5hg ersätter Kardemummafläta 5hg under julperioden)

Vaniljfläta 5hg
Vetedeg, brödglans, vaniljkräm och pärlsocker.

Rabarberlängd 4,5hg
Vetedeg, mandelremons, rabarberkompott, pärlsocker och brödglans.

Mandellängd 4,5hg
Vetedeg, mandelremons och mandel.

Kanellängd 4,5hg
Vetedeg, kanelremons, brödglans, mandelflarn och pärlsocker.

Drottninglängd 4,5hg
Vetedeg, mandelremons, hallonsylt, blåbärssylt och pärlsocker. 
(Saffransländ 4,5hg ersätter Blåbärslängd 4,5hg under julperioden.)

Bröllopstårta
Vi tillverkar alla våra vanliga tårtsorter som bröllopstårtor.
För vidare diskussion vänd er till Johnsénsbutikerna.


Princesstårta
Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan.
Finns i storlekarna 8,12,16-18 & 20-22.

Gräddfrukttårta
Anslag, vaniljkräm, grädde, garneringsfrukt och gelé.
Finns i storlekarna 8,12,16-18 & 20-22.

Frukttårta
Anslag, hallonsylt, gräddkräm, garneringsfrukt, gelé och hyvlad mandel.
Finns i storlekarna 8,12,16-18 & 20-22.

Cabarétårta
Anslag, rommassa, grädde, choklad, vaniljkräm, skivad banan, marsipan och hackad mandel.
Finns i storlekarna 8,12,16-16 & 20-22.

Swartswaldtårta
Maräng, hackade nötter, grädde, choklad och rombiggaråer.
Bakas ej V26-34 p g a sommarvärmen! Finns i storlekarna 8,12 & 16-18.

Chokladtårta
Anslag, grädde, vaniljkräm, hallon, chokladtryffel och choklad.
Finns i storlek: 8 & 12.

Moccatårta
Maräng, mocca, smörkräm, hyvlad mandel, choklad och rombiggaråer.
Finns i storlek: 8bitars

Festivalmoussetårta
Hallon, osaltat smör, strösocker, grädde, ljus choklad, 70% mörk choklad, ägg och gelé. Botten: Osaltat smör, strösocker 70%mörk choklad, ägg och vetemjöl.
Finns i storlekarna 8 & 12.

Jordgubbsmoussetårta
Mandelbotten, chokladanslag, grädde, yoghurt, jordgubbar, gelé, florsocker, gelétopping, garneringsfrukt och choklad.
Finns i storlekarna 8 & 12.

Limemoussetårta
Degistiveanslag, chokladanslag, grädde, yoghurt, lime, gelé, florsocker, gelétopping, garneringsfrukt, toscaflarn, mandel och choklad.
Finns i storlekarna: 8 & 12.

Passionsmoussetårta
Anslag, passionsfrukt, grädde, gelé, yoghurt, florsocker, gelétopping, choklad och garneringsfrukt.
Finns i storlekarna 8 & 12.

Hallonmoussetårta
Mandelbotten, anslag, hallon, grädde,yoghurt, gelé, florsocker, gelétopping, choklad och garneringsfrukt.
Finns i storlekarna 8 & 12.

Princesslängd
Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan.
4-6bitars

Budapestlängd
Socker, ägg, rivna nötter, grädde, hackade päron och choklad.
4-6 bitars

Parisare
Vetedeg, gräddkräm, brödglans, smör och strösocker.
(Bakas ej under semleperioden.)

Wienertosca
Wienerdeg, florentinerpulver, mandelflan och vaniljkräm.

Princessbakelse
Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan.

Budapestbakelse
Socker, ägg, rivna nötter, grädde, mandariner och choklad.

Napoleonbakelse
Smördegsbotten, grädde, vaniljkräm, äpplesylt, hallonsylt och glasyr.
Bakas ej under V26-34 p g a sommarvärmen.

Fruktbakelse
Anslag, gräddkräm, frukt och gelé.

Moccabakelse
Maräng, mocca, smörkräm, hyvlad mandel, choklad och rombiggaråer.

Glutosiabakelse
Laktosfri grädde, laktosfri yoghurt, jordgubbskompott, gelatin, socker, mandel, ägg, laktosfri choklad och garneringsfrukt.
Glutenfri och Laktosfri moussebakelse!

Petitchouxbakelse (Osötad bakelse)
Petitchouxanslag, frukt, grädde och garneringsfrukt.
(Osötad)

Bananbakelse
Petitchouxanslag, grädde, banansylt, vaniljkräm, choklad och glasyr.

Sockerkaka
Socker, ägg, vetemjöl, vaniljsocker, bakpulver, margarin och citron.

Pepparkaka mjuk
Socker, ägg, vetemjöl, lingon, margarin, filmjölk, bakpulver, kardemumma, kanel, nejlika och ingefära.

Tigerkaka
Socker, ägg, vetemjöl, margarin, vaniljsocker, bakpulver och blockchoklad.

Kardemummakaka
Socker, ägg, vetemjöl, kardemumma, vaniljsocker, bakpulver och margarin.

Rulltårta
Socker, ägg, vetemjöl, bakpulver, potatismjöl, hallonsylt och smörkräm.


Drömtårta
Socker, ägg, vetemjöl, bakpulver, potatismjöl, kakao och smörkräm.

Dammsugare stor
Sockerkaka, kakao, arraksprit, romsprit, mandelmassa, nötter, marsipan och choklad.

Cocostopp
Cocos, vegetabiliskt fett, socker, glykos, ägg, vaniljkräm och choklad.

Cocosboll
Vegetabiliskt margarin, havregryn, socker, kakao, kaffe och cocos.

Biskvi
Biskvibotten, choklad och chokladsmörkräm.

Kermit
Mazarinmassa, päronsmak, grön karamellfärg, mandelmassa och choklad.

Romkaka
Mandelbotten, mörk chokladtryffel, russin, romsprit och choklad.

Nötkola
Mördegsbotten, engelsk kola, hasselnötter, russin och choklad.

Hallongrotta
Socker, vegetabiliskt olja, vetemjöl, bakpulver, vaniljkrämpulver och hallonsylt.

Apelsinmåne
Mazarinmassa, apelsinsmak, apelsinglasyr, apelsintärningar och choklad.

Biskvi stor
Biskvibotten, choklad och chokladsmörkräm.

Sarah Bernhard
Biskvibotten, choklad och chokladtryffel.

G-klav
Marsipan, nougat, riscrisp och choklad.

Toscaflarn
Tosca, hyvlad mandel, chokladsmörkräm och choklad.

Milano
Mördeg, mandelmassa, mandel och pärlsocker.

Carrot cake
Socker, vetemjöl, ägg, morotsgranulat, stärkelse, bakpulver, druvsocker, vegetabilisk olja, salt, aromämne och topping: cream cheese.

Chokladkyss
Socker, vetemjöl, ägg, kakao, vegetabiliskt margarin, bakpulver, florsocker potatisstärkelse, kaffe och cocos.

Vaniljhjärta
Mördeg, vaniljkräm och florsocker

Falkenbergare
Mazarinmassa, apelsinsmak, apelsinglasyr.

Liten muffins Äpple
Muffinsbas, olja, vatten och äpplesylt med äpplebitar.
(Mandelfri & Laktosfri, spårämne kan finnas.)

Liten muffins Hallon
Muffinsbas, olja, vatten och hallon.
(Mandelfri, spårämne kan finnas)

Liten muffins Choklad/vanilj
Muffinsbas, olja, vatten, choklad och vaniljkräm.
(Mandelfri, spårämne kan finnas)

Mazarin glaserad
(Mördeg) socker, vegetabiliskt margarin, vetemjöl, bakpulver, ägg, (mazarinmassa) äkta mandelmassa vegatiliskt margarin, ägg, (glasyr) socker, glykossirap, vatten och E417.

Mazarin äpple
Mördeg, mazarinmassa, äpple och kanelsocker.

Kejsarkrona
Smördeg, mandelmassa och äggvita.

Toscaform
Mördeg, mazarinmassa, tosca och mandelflan.

Lyxmuffins Vanilj/tosca
Socker, vetemjöl, ägg, sirap, vegetabiliskt olja, bakpulver, toscapulver, vaniljkräm och mandel.

Lyxmuffins Jordgubb
Socker, vetemjöl, ägg, sirap, vegetabilisk olja, bakpulver, jordgubbssylt och pärlsocker.
(Mandelfri & Laktosfri spårämne kan finnas.)

Lyxmuffins Choklad
Socker, vetemjöl, ägg, sirap, vegetabilisk olja, choklad, bakpulver och vaniljkräm med choklad.
(Mandelfri, spårämne kan finnas.)

Småbröd Choklad
Vetemjöl, vegetabiliskt margarin, socker, kakao, vaniljsocker, äggstrykning (0,1%ägg) och pärlsocker.
Säljs 10st/fpk

Småbröd Russinkaka
Vetemjöl, potatismjöl, socker, vegetabiliskt margarin, bakpulver och russin.
Säljs 10st/fpk

Småbröd Idakaka
Vetemjöl, vegetabiliskt margarin, socker och vaniljsocker.
Säljs 10st/fpk

Småbröd Havrekaka
Vetemjöl, vegetabilikst margarin, socker, ägg och havreflingor.
Säljs 10st/fpk

Småbröd finska pinnar
Vetemjöl, vegetabilikst margarin, socker, äggstrykning (0,1%ägg) och pärlsocker.
Säljs 10st/fpk

Fruktpanna 3 smaker finns!
Vetemjöl, vegetabilisk olja, ägg, socker, sirap, bakpulver E500 & E450 och salt.
3st smaker finns: Rabarber, Äpple och Jordgubb.

Kladdkaka 12bit skuren
Vetemjöl, smör, äkta blockchoklad, ägg, socker och chokladtryffel.
Bakas f o m 20/8 Mandelfri spårämne kan finnas!

Äpplepaj 12bit skuren
(Mördegsbotten) socker, margarin, vetemjöl, bakpulver och ägg.
Socker, vetemjöl, ägg, vegetabilisk olja, bakpulver, vanilin, äpplekompott, kanel och smuldegsströssel.
Bakas f o m 20/8 (Mandelfri och laktosfri spårämne kan finnas.)

Minibiskvi
Biskvibotten, choklad och chokladsmörkräm.

Minicocos
Cocos, vegetabiliskt margarin, socker, glykos, ägg och vaniljkräm.

Hjärtanlängd
Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan.
(Tillverkas 14:e februari samt ev. någon dag tidigare.)

Hjärtanbakelse
Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan.
(Tillverkas den 14:e februari samt ev. någon dag tidigare.)

Påsktårta
Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan.
Storlekar: 8,12,16-18 & 20-22. Bakas mellan 29/3-10 t o m 1/4-10.

Påsklängd
Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan.
Bakas under V13 (29/3-10 t o m 3/4-10, ersätter grön princesslängd!

Påskbakelse
Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan.
Bakas under V13 (29/3-10 t o m 3/4-10, ersätter grön princessbakelse!

Studenttårta
Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och marsipan.
Storlekar:12,16-18 & 20-22-bitars. (Tillverkas under maj & juni beroende på när skolavlutningen äger rum.)

Fruktwienerbröd
Wienerdeg, mandelremons, vaniljkräm, färska jordgubbar och gelé.
Säljs f o m 16 maj t o m mitten av Augusti! (Är Jordgubbarna för dåliga under sommaren kommer vi ersätta dem med blåbär eller hallon.)

Sommartårta
Vetemjöl, vegetabiliskt margarin, ägg, vaniljsocker, ströbröd, socker, gräddkräm, FÄRSKA JORDGUBBAR, gelé och hyvlad mandel på kanten.

(Eller med hallon eller blåbär om jordgubbarna är för dåliga.)


Storlek: 6-7 bit (Tillverkas mellan 16maj t o m mitten av aug)

Gustav Adolfsbakelse
Chokladsockerkaksbotten, jordgubbsmousse, gräddrosett, Gustav Adolfshuvud i choklad.
(Tillverkas till den 6/11-08)

Halloweentårta
Anslag, vaniljkräm, grädde, apelsinmarsipan och aprikossylt.
Storlekar:8,12,16-18 & 20-22 bit (Tillverkas 27/10 t o m 31/10-2008)

Halloweenbakelse
Anslag, vaniljkräm, grädde, apelsinmarsipan och aprikossylt.
(Tillveras mellan 27/10 t o m 31/10-08)

Jultårta 8-20bit
Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och röd marsipan med tomtegarnering.
Tillverkas 8-20bitars f o m 25/11-11 t o m 31/12-11.

Jullängd 4-5 bit
Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och röd marsipan med tomtegarnering.
Tillverkas 13/12-11 t o m 23/12-11 och ersätter alla gröna princesslängder.

Julbakelse princess
Anslag, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och röd marsipan.
Tillverkas 13/12-10 t o m 23/12-10 och ersätter alla gröna princessbakelser.

Vörtbröd
Vatten, jäst, salt, vetemjöl, svart sirap, rågmjöl, vört, socker, ingefära, nejlikor, kardemumma och kanel.
Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen samt under påsk.

Vörtbröd russin
Vatten, jäst, salt, vetemjöl, svart sirap, rågmjöl, vört, socker, ingefära, nejlikor, kardemumma, kanel och russin.
Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen samt under påsk.

Vörtbräck
Vatten, jäst, salt, vetemjöl, svart sirap, rågmjöl, vört, socker, ingefära, nejlikor, kardemumma och kanel.
Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen.

Julkatt
Vetedeg(vetemjöl, vatten, vegetabiliskt margarin, kardemumma, jäst, salt, mjölkersättning(druvsocker, glykossirap, enzymer), brödglans(keisien, E450, E500, laktos) och russin.
Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen.

Julkatt med äkta saffran
Vetedeg(vetemjöl, vatten, vegetabiliskt margarin, ÄKTA SAFFRAN, jäst, salt, mjölkersättning(druvsocker, glykossirap, enzymer), brödglans(keisien, E450, E500, laktos) och russin.
Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen.

Julkrans
Vetedeg, mandelflan, pärlsocker och russin.
Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen.

Julkrans slät
Vetedeg och russin.
Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen.

Saffransfläta 5hg
Vetedeg utan kardemumma, äkta saffran och pärlsocker.
Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen.

Saffranslängd 4,5hg
Vetedeg, saffransremons, brödglans och pärlsocker.
Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen.

Lyxmuffins saffran/vanilj
Vetemjöl, socker, ägg, sirap, vegetabilisk olja, bakpulver, äkta saffran och vaniljkräm.
Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen.

Muffins liten pepparkaka
Vetemjöl, socker, ägg, sirap, vegetabilisk olja, bakpulver, pepparkakskryddor och lingon.
Tillverkas 16/11-11 t o m 3/1-12 under julen.

Pepparkakshus
Peppakaksdeg, krestyr, marsipanfigurer och nonstopgodis.
Tillverkas f o m 25/11-11 under julen så långt lagret räcker.

Pepparkaka garnerad
Vegitabiliskt margarin, vetemjöl, salt, citronsyra, socker, sirap, bikarbonat, kanel, ingefära och kryddnejlikor. Garnering: Florsocker, äggvita citronsyra och karamellfärg.
Tillverkas f o m 25/11-11 under julen så långt lagret räcker. OBS! Till återfsg. säljs de 20st/pkt.

Pepparkaka
Vegitabiliskt margarin, vetemjöl, salt, citronsyra, socker, sirap, bikarbonat, kanel, ingefära och kryddnejlikor.
Tillverkas f o m 25/11-11 under julen så långt lagret räcker. OBS! Till återfsg. säljs de 20st/pkt.

Pepparkaka 30st små
Vegitabiliskt margarin, vetemjöl, salt, citronsyra, socker, sirap, bikarbonat, kanel, ingefära och kryddnejlikor.
Tillverkas f o m 25/11-11 under julen så långt lagret räcker. OBS! Till återfsg. säljs de ca.550st/pkt.

Klenäter
Vegetabiliskt olja, vetemjöl, ägg, socker, skummjölkspulver, margarin, kanelsocker, cognac och citronarom.
Tillverkas f o m 25/11-11 under julen så långt lagret räcker. OBS! Till återfsg. säljs de 15st/pkt.

Mandelmussla
Vegitabiliskt margarin, socker, vetemjöl, mandel, bittermandelolja och ägg.
Tillverkas f o m 25/11-11 under julen så långt lagret räcker. OBS! Till återfsg. säljs de 20st/pkt.